عنوان GTA V، حدود ۷ ماه پیش منتشر شده است که پلتفرم های مقصدش، تنها PS3 و Xbox 360 است و تا کنون هم برای هیچ پلتفرم دیگری منتشر نشده است و این در حالی است که بازیکنان پلتفرم PC، روزانه تعداد زیادی امضا را جمع آوری می کردند تا این عنوان برای PC نیز منتشر شود.
تا کنون حدود ۷۰۰ هزار امضا توسط طرفداران PC جمع شده است که رقمی بسیار زیاد و باور نکردنی است و این در حالی است که Rockstar هنوز هم ساکت مانده است و هیچ جوابی به طرفداران نمی دهد. جالب است که بدانید متقاضیان زیادی نیز وجود دارد که می خواهند این عنوان برای PS4 و Xbox One نیز منتشر شود که به نظر می رسد سازندگان بازی هنوز که هنوز است سکوت کرده اند و قصد ندارند هیچ اطلاعاتی را به بیرون درز دهند.
جمع آوری ۷۰۰ هزار امضا برای GTA V، واقعا شگفت انگیز است ولی این سوال به وجود می آید که آیا Rockstar به صدای طرفداران گوش خواهد داد یا همچنان سکوت اختیار می کند؟
خبر قدیمی بود !
خیلی بی انصافیه این بازی برای pc هنوز منتشر نشده.pc قویترین کنسوله.من عاشق این بازی هستم.ولی متعجبم چرا سازندگان بازی به کنسول pc توجهی نمیکنن؟
بله . میشه گفت ظلم بزرگ راک استار به طرفدارای همیشگیش …. توی همه ی عنوان های راک استار ، PC باز ها همیشه بودن. امیدوارم راک استار یه نگاهی به PC گیمر ها بندازه