تا به حال گزارش هایی در اینترنت منتشر شده که خبر از احتمال انتشار بازی Titanfall 2 برای PS4 دارد. اما امروز رئیس استودیویRespawn به این شایعات مهر تایید زد .
امروز Vince Zampella رئیس شرکت Respawn Entertainment طی مصاحبه ای که با گیم اینفورمر داشت ، اعلام کرد که احتمال انتشار نسخه ی بعدی بازی تایتان فال برای PS4 بسیار زیاد است .
وقتی از ایشان درباره مولتی پلتفرم بودن بازی TitanFall 2 سوال شد ، جواب دادند :
قصد دارم اعلام کنم که پروژه های در پیش روی Respawn لزومی ندارد که انحصاری باشند .
علاوه بر این اعلام کرد که بسته الحاقی جدیدی برای نسخه فعلی تایتان فال منتشر نمیشود و تمرکز تیم بیشتر برروی نسخه ی جدید عنوان هست . در مورد همکاری با تیم سازنده دیگری هم صحبت شد که از قرار معلوم کارگردان بازی محبوب خدای جنگ یعنی Stig Amussen هم در این تیم فعالیت دارد . البته این پروژه به اشتراک گذاشته شده با تیم دیگر ، فعلا non-Titanfall نام گرفته است . پس باید منتظر دو بازی خارق العاده ی دیگر از Respawn Entertainment باشیم.